Nabeschouwing Barnsley - Cheltenham Town (0-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Barnsley het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Cheltenham Town (0-0)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Barnsley en Cheltenham Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Barnsley dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Barnsley, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniel Middleton niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Barnsley - Cheltenham Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Josh Earl Barnsley
57' Wissel Barnsley Wissel Devante Cole voor Sam Cosgrove Barnsley
64' Wissel Cheltenham Town Wissel Elliot Bonds voor Gregory Sloggett Cheltenham Town
64' Wissel Cheltenham Town Wissel Tom Bradbury voor Andy Smith Cheltenham Town
71' Wissel Barnsley Wissel Conor Grant voor Jon Russell Barnsley
73' Wissel Cheltenham Town Wissel Joe Nuttall voor Aidan Keena Cheltenham Town
74' Wissel Cheltenham Town Wissel Jordan Thomas voor Tom Pett Cheltenham Town
80' Wissel Barnsley Wissel Barry Cotter voor Nicky Cadden Barnsley
80' Wissel Barnsley Wissel Aiden Marsh voor John McAtee Barnsley
80' Wissel Barnsley Wissel Jordan Williams voor Jamie McCart Barnsley
91' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Will Ferry Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Cheltenham Town
Opstellingen Barnsley - Cheltenham Town
De opstellingen van Barnsley en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barnsley - Cheltenham Town

Barnsley en Cheltenham Town treffen elkaar in de 39e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Middleton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Cheltenham Town in de League One vond plaats op 2 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Barnsley favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Cheltenham Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barnsley 3
Winst Cheltenham Town 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 5e positie staat, terwijl we Cheltenham Town terugvinden op de 21e plaats.