Nabeschouwing Barnsley - Exeter City (1-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Barnsley het zaterdag 27 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Exeter City (1-2)

Het League One duel tussen Barnsley en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Thomas Kirk geëindigd in een 1-2 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Jack Aitchison, waarmee Exeter City met 0-1 de leiding nam. Exeter City vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Reece Cole op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Maël de Gevigney. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Barnsley kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Kirk, waardoor Exeter City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Exeter City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Exeter City Doelpunt Jack Aitchison Exeter City 0-1
31' Doelpunt Exeter City Doelpunt Reece Cole met assist van Jack Aitchison Exeter City 0-2
46' Wissel Barnsley Wissel Sam Cosgrove voor Max Watters Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel Barry Cotter voor Corey OKeeffe Barnsley
58' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Barry Cotter Barnsley
64' Wissel Exeter City Wissel Alex Hartridge voor Vincent Harper Exeter City
70' Wissel Barnsley Wissel Luca Connell voor Jon Russell Barnsley
70' Wissel Exeter City Wissel Yanic Wildschut voor Sonny Cox Exeter City
81' Wissel Exeter City Wissel Harry Kite voor Reece Cole Exeter City
81' Wissel Exeter City Wissel Kyle Taylor voor Tom Carroll Exeter City
81' Wissel Exeter City Wissel Caleb Watts voor Dion Rankine Exeter City
83' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Caleb Watts Exeter City
87' Doelpunt Barnsley Doelpunt Maël de Gevigney met assist van Jack Shepherd Barnsley 1-2
92' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Alex Hartridge Exeter City
96' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Jack Aitchison Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Exeter City
Opstellingen Barnsley - Exeter City
De opstellingen van Barnsley en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.