Nabeschouwing Barnsley - Lincoln City (1-5) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Barnsley het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Lincoln City (1-5)

Het League One duel tussen Barnsley en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Ben Atkinson geëindigd in een 1-5 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Joe Taylor, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jack Moylan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Lincoln City, waarmee Daniel Mandroiu zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Lincoln City geen gas terug, waardoor in de 72e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Jack Moylan. Na 77 minuten wist Barnsley eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Adam Phillips bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 79e minuut en kwam op naam te staan van Lincoln City speler Jovon Makama, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Atkinson en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Lincoln City.

LIVE Barnsley - Lincoln City 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Joe Taylor met assist van Lasse Sörensen Lincoln City 0-1
41' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Herbie Kane Barnsley
45' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ben House Lincoln City
46' Wissel Lincoln City Wissel Jack Moylan voor Freddie Draper Lincoln City
52' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Devante Cole Barnsley
53' Wissel Barnsley Wissel Sam Cosgrove voor John McAtee Barnsley
53' Wissel Barnsley Wissel Conor Grant voor Herbie Kane Barnsley
55' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Jack Moylan Lincoln City 0-2
58' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Daniel Mandroiu met assist van Joe Taylor Lincoln City 0-3
67' Wissel Barnsley Wissel Corey OKeeffe voor Nicky Cadden Barnsley
67' Wissel Barnsley Wissel Aiden Marsh voor Devante Cole Barnsley
70' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Reeco Hackett Lincoln City
72' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Jack Moylan Lincoln City 0-4
73' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Ben House Lincoln City
74' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Joe Taylor Lincoln City
77' Doelpunt Barnsley Doelpunt Adam Phillips met assist van Corey OKeeffe Barnsley 1-4
78' Wissel Barnsley Wissel Jon Russell voor Luca Connell Barnsley
79' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Jovon Makama Lincoln City 1-5
83' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Reeco Hackett Lincoln City
83' Wissel Lincoln City Wissel Jack Burroughs voor Daniel Mandroiu Lincoln City
86' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Corey OKeeffe Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Lincoln City
Opstellingen Barnsley - Lincoln City
De opstellingen van Barnsley en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.