Nabeschouwing Barnsley - Peterborough United (1-3) || League One 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 20:45 uurIn de League One 2023/2024 neemt Barnsley het dinsdag 15 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Peterborough United (1-3)

Het League One duel tussen Barnsley en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 1-3 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Peterborough United
Goals
1
3
LIVE Barnsley - Peterborough United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Peterborough United
Opstellingen Barnsley - Peterborough United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barnsley - Peterborough United

Barnsley en Peterborough United treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Peterborough United in de League One vond plaats op 7 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Barnsley favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Peterborough United slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 4
Winst Peterborough United 3
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 5e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Barnsley - Peterborough United Opstelling Barnsley Opstelling Peterborough United Live Barnsley - Peterborough United Live Barnsley - Peterborough United kijken Barnsley - Peterborough United kijken Live Barnsley - Peterborough United stream Barnsley - Peterborough United Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Peterborough United Uitslag Barnsley - Peterborough United Statistieken Barnsley - Peterborough United League One 2023/2024 Barnsley - Peterborough United wedden Barnsley - Peterborough United gokken Barnsley - Peterborough United Unibet