Nabeschouwing Barnsley - Port Vale (7-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 5 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Barnsley het zaterdag 5 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Port Vale (7-0)

Het League One duel tussen Barnsley en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 7-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Port Vale
Goals
7
0
LIVE Barnsley - Port Vale 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Port Vale
Opstellingen Barnsley - Port Vale

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barnsley - Port Vale

Barnsley en Port Vale treffen elkaar in de 1e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rock en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe League One seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Port Vale in de League One vond plaats op 14 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barnsley als Port Vale wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 3
Winst Port Vale 3
Gelijkspel 2
Totaal 8
Tags
Barnsley - Port Vale Opstelling Barnsley Opstelling Port Vale Live Barnsley - Port Vale Live Barnsley - Port Vale kijken Barnsley - Port Vale kijken Live Barnsley - Port Vale stream Barnsley - Port Vale Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Port Vale Uitslag Barnsley - Port Vale Statistieken Barnsley - Port Vale League One 2023/2024 Barnsley - Port Vale wedden Barnsley - Port Vale gokken Barnsley - Port Vale Unibet