Nabeschouwing Barnsley - Reading (2-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Barnsley het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Reading (2-2)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Barnsley en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Sam Smith, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. Barnsley kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Adam Phillips, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette Lewis Wing zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Reading de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Fábio Jaló de 2-2 maakte voor Barnsley. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Barnsley - Reading 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Reading Doelpunt Sam Smith met assist van O. Azeez Reading 0-1
29' Doelpunt Barnsley Doelpunt Adam Phillips met assist van John McAtee Barnsley 1-1
35' Wissel Barnsley Wissel Fábio Jaló voor Jon Russell Barnsley
46' Wissel Reading Wissel David Button voor Joel Pereira Reading
60' Wissel Reading Wissel K. Ehibhatiomhan voor Paul Mukairu Reading
64' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Adam Phillips Barnsley
73' Wissel Barnsley Wissel Barry Cotter voor Nicky Cadden Barnsley
74' Wissel Reading Wissel Charlie Savage voor B. Elliott Reading
79' Wissel Barnsley Wissel Jamie McCart voor Corey OKeeffe Barnsley
81' Doelpunt Reading Doelpunt Lewis Wing met assist van Amadou Salif Mbengue Reading 1-2
83' Doelpunt Barnsley Doelpunt Fábio Jaló met assist van Barry Cotter Barnsley 2-2
89' Wissel Reading Wissel J. Wareham voor O. Azeez Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Reading
Opstellingen Barnsley - Reading
De opstellingen van Barnsley en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.