Nabeschouwing Barnsley - Wigan Athletic (1-1) || League One 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Barnsley het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Wigan Athletic (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Barnsley en Wigan Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Devante Cole, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Wigan Athletic het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk Jonny Smith die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Barnsley - Wigan Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor John McAtee Barnsley
46' Doelpunt Barnsley Doelpunt Devante Cole met assist van Adam Phillips Barnsley 1-0
58' Wissel Barnsley Wissel Callum Styles voor Adam Phillips Barnsley
58' Wissel Barnsley Wissel Max Watters voor John McAtee Barnsley
59' Wissel Wigan Athletic Wissel Thelo Aasgaard voor Callum Lang Wigan Athletic
59' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Wyke voor Josh Magennis Wigan Athletic
64' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Charlie Wyke Wigan Athletic
72' Wissel Barnsley Wissel Fábio Jaló voor Devante Cole Barnsley
75' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Steven Sessegnon Wigan Athletic
75' Wissel Wigan Athletic Wissel Luke Robinson voor Steven Sessegnon Wigan Athletic
76' Wissel Wigan Athletic Wissel Jonny Smith voor Liam Shaw Wigan Athletic
76' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum McManaman voor Liam Morrison Wigan Athletic
82' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Callum Styles Barnsley
86' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Luca Connell Barnsley
87' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Jonny Smith met assist van Jordan Jones Wigan Athletic 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Wigan Athletic
Opstellingen Barnsley - Wigan Athletic
De opstellingen van Barnsley en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.