Nabeschouwing Blackpool - Bolton Wanderers (4-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Blackpool het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Bolton Wanderers (4-1)

Het League One duel tussen Blackpool en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 4-1 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door George Thomason, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Blackpool kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jake Beesley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette Marvin Ekpiteta zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam.

In de 66e minuut werd Ricardo Santos van Bolton Wanderers met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bolton Wanderers het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 68e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van Blackpool speler Jake Beesley. Na 68 minuten was het van Blackpool de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-1 bleef. In de 84e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was Jordan Lawrence-Gabriel van Blackpool die daarmee de stand op 4-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joshua Smith en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Blackpool.

LIVE Blackpool - Bolton Wanderers 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt George Thomason Bolton Wanderers 0-1
16' Doelpunt Blackpool Doelpunt Jake Beesley met assist van Karamoko Dembélé Blackpool 1-1
27' Doelpunt Blackpool Doelpunt Marvin Ekpiteta met assist van George Byers Blackpool 2-1
30' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Carlos Mendes Bolton Wanderers
46' Wissel Blackpool Wissel Kyle Joseph voor Shayne Lavery Blackpool
46' Wissel Blackpool Wissel Andy Lyons voor Hayden Coulson Blackpool
51' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Gethin Jones Bolton Wanderers
61' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Daniel Grimshaw Blackpool
66' Rode kaart Bolton Wanderers Rode kaart voor Ricardo Santos Bolton Wanderers
68' Penalty Blackpool Penalty Jake Beesley Blackpool 3-1
68' Penalty gemist Blackpool Penalty gemist Blackpool
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel Edmond-Paris Maghoma voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Victor Adeboyejo voor Jón Daði Böðvarsson Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Collins voor Carlos Mendes Bolton Wanderers
80' Wissel Blackpool Wissel Albie Morgan voor George Byers Blackpool
84' Doelpunt Blackpool Doelpunt Jordan Lawrence-Gabriel met assist van Karamoko Dembélé Blackpool 4-1
85' Wissel Blackpool Wissel CJ Hamilton voor Karamoko Dembélé Blackpool
86' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
87' Wissel Blackpool Wissel Oliver Casey voor James Husband Blackpool
87' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jack Iredale voor Zachary Ashworth Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Bolton Wanderers
Opstellingen Blackpool - Bolton Wanderers
De opstellingen van Blackpool en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.