Nabeschouwing Blackpool - Cambridge United (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Blackpool het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Cambridge United (1-0)

Het League One duel tussen Blackpool en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 1-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Sonny Carey, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Blackpool.

LIVE Blackpool - Cambridge United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Blackpool Doelpunt Sonny Carey met assist van Karamoko Dembélé Blackpool 1-0
32' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Ryan Bennett Cambridge United
47' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Paul Digby Cambridge United
46' Wissel Cambridge United Wissel Zeno Ibsen Rossi voor Ryan Bennett Cambridge United
63' Wissel Blackpool Wissel Shayne Lavery voor Jake Beesley Blackpool
67' Wissel Cambridge United Wissel Elias Kachunga voor Sullay Kaikai Cambridge United
70' Wissel Blackpool Wissel Jordan Lawrence-Gabriel voor Kylian Kouassi Blackpool
70' Wissel Blackpool Wissel Kyle Joseph voor Hayden Coulson Blackpool
77' Wissel Cambridge United Wissel Macauley Bonne voor James Brophy Cambridge United
77' Wissel Cambridge United Wissel Adam May voor Paul Digby Cambridge United
87' Wissel Blackpool Wissel Matty Virtue voor Karamoko Dembélé Blackpool
90' Wissel Cambridge United Wissel Jack Lankester voor Jordan Cousins Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Cambridge United
Opstellingen Blackpool - Cambridge United
De opstellingen van Blackpool en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Cambridge United

Blackpool en Cambridge United treffen elkaar in de 43e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Cambridge United in de League One vond plaats op 16 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cambridge United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cambridge United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackpool. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 0
Winst Cambridge United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 9e positie staat, terwijl we Cambridge United terugvinden op de 19e plaats.