Nabeschouwing Blackpool - Carlisle United (3-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Blackpool het zaterdag 9 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Carlisle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Carlisle United (3-0)

Het League One duel tussen Blackpool en Carlisle United is onder leiding van scheidsrechter Lewis Smith geëindigd in een 3-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Andy Lyons, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jordan Rhodes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Jordan Rhodes van Blackpool die de 3-0 wist te maken in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lewis Smith, waardoor Blackpool dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackpool - Carlisle United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Ben Barclay Carlisle United
22' Doelpunt Blackpool Doelpunt Andy Lyons Blackpool 1-0
43' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Dylan McGeouch Carlisle United
63' Wissel Carlisle United Wissel Jordan Gibson voor Dylan McGeouch Carlisle United
64' Wissel Carlisle United Wissel Jack Armer voor Owen Moxon Carlisle United
64' Wissel Carlisle United Wissel Sean Maguire voor Luke Plange Carlisle United
67' Doelpunt Blackpool Doelpunt Jordan Rhodes Blackpool 2-0
77' Wissel Carlisle United Wissel Ryan Edmondson voor Joe Garner Carlisle United
77' Wissel Blackpool Wissel Albie Morgan voor Sonny Carey Blackpool
80' Wissel Blackpool Wissel Kyle Joseph voor Jake Beesley Blackpool
80' Wissel Blackpool Wissel Jordan Lawrence-Gabriel voor Karamoko Dembélé Blackpool
88' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Jack Robinson Carlisle United
95' Doelpunt Blackpool Doelpunt Jordan Rhodes Blackpool 3-0
91' Wissel Blackpool Wissel Owen Dale voor Andy Lyons Blackpool
91' Wissel Blackpool Wissel Oliver Norburn voor Kenny Dougall Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Carlisle United
Opstellingen Blackpool - Carlisle United
De opstellingen van Blackpool en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Carlisle United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.