Nabeschouwing Blackpool - Exeter City (2-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Blackpool het zaterdag 13 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Exeter City (2-0)

Het League One duel tussen Blackpool en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 2-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Jordan Rhodes van Blackpool via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 39 minuten was het Albie Morgan die Blackpool op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Blackpool via een goal van Albie Morgan in de 49e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Blackpool.

LIVE Blackpool - Exeter City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Alex Hartridge Exeter City
25' Penalty gemist Blackpool Penalty gemist Jordan Rhodes Jordan Rhodes Blackpool
27' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Reece Cole Exeter City
35' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Pierce Sweeney Exeter City
39' Doelpunt Blackpool Doelpunt Albie Morgan met assist van Karamoko Dembélé Blackpool 1-0
42' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Jack Aitchison Exeter City
42' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Albie Morgan Blackpool
49' Doelpunt Blackpool Doelpunt Albie Morgan Blackpool 2-0
58' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Hayden Coulson Blackpool
62' Wissel Blackpool Wissel Jordan Lawrence-Gabriel voor Hayden Coulson Blackpool
62' Wissel Blackpool Wissel Matthew Virtue-Thick voor Albie Morgan Blackpool
66' Wissel Exeter City Wissel Ilmari Niskanen voor Tom Carroll Exeter City
66' Wissel Exeter City Wissel Ben Purrington voor Alex Hartridge Exeter City
70' Wissel Exeter City Wissel Kyle Taylor voor Dion Rankine Exeter City
70' Wissel Exeter City Wissel Yanic Wildschut voor Zak Jules Exeter City
78' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Callum Connolly Blackpool
79' Wissel Blackpool Wissel Owen Dale voor Kyle Joseph Blackpool
79' Wissel Blackpool Wissel Shayne Lavery voor Jordan Rhodes Blackpool
83' Wissel Exeter City Wissel James Scott voor Sonny Cox Exeter City
86' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Matthew Virtue-Thick Blackpool
90' Wissel Blackpool Wissel Sonny Carey voor Karamoko Dembélé Blackpool
92' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Cheick Diabaté Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Exeter City
Opstellingen Blackpool - Exeter City
De opstellingen van Blackpool en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.