Nabeschouwing Blackpool - Oxford United (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Blackpool het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Oxford United (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Blackpool en Oxford United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Matthew Pennington, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Oxford United kwam na 21 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Mark Harris, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Blackpool - Oxford United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Blackpool Doelpunt Matthew Pennington met assist van Oliver Norburn Blackpool 1-0
21' Doelpunt Oxford United Doelpunt Mark Harris met assist van Elliott Moore Oxford United 1-1
23' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Shayne Lavery Blackpool
46' Wissel Oxford United Wissel Josh Murphy voor Tyler Burey Oxford United
51' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor James Husband Blackpool
54' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Sam Long Oxford United
61' Wissel Oxford United Wissel Will Goodwin voor Tyler Goodrham Oxford United
73' Wissel Blackpool Wissel George Byers voor Oliver Norburn Blackpool
73' Wissel Blackpool Wissel CJ Hamilton voor Jordan Lawrence-Gabriel Blackpool
73' Wissel Blackpool Wissel Kylian Kouassi voor Shayne Lavery Blackpool
77' Wissel Oxford United Wissel Jay Matete voor Rúben Rodrigues Oxford United
83' Wissel Oxford United Wissel Billy Bodin voor Mark Harris Oxford United
87' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor George Byers Blackpool
91' Wissel Blackpool Wissel Andy Lyons voor Hayden Coulson Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Oxford United
Opstellingen Blackpool - Oxford United
De opstellingen van Blackpool en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.