Nabeschouwing Blackpool - Peterborough United (2-4) || League One 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Blackpool het zaterdag 28 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Peterborough United (2-4)

Het League One duel tussen Blackpool en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Ben Atkinson geëindigd in een 2-4 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Kwame Poku, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Peterborough United kreeg via Ephron Mason-Clarke in de 37e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Ben Atkinson de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 46e minuut moest Blackpool verder met een man minder nadat Oliver Casey een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Harrison Burrows de voorsprong door in de 47e minuut de 0-2 te scoren voor Peterborough United. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee Ricky Jade-Jones zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 60 minuten wist uiteindelijk Blackpool iets terug te doen nadat Kenny Dougall de bal in het net wist te werken. Het lukte Blackpool na 64 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat Sonny Carey de 2-3 wist te scoren. Even later in de 92e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 2-4 gezet door Ephron Mason-Clarke van Peterborough United.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Atkinson bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Blackpool - Peterborough United 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Kwame Poku met assist van Ephron Mason-Clarke Peterborough United 0-1
35' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor James Husband Blackpool
36' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Neil Critchley Blackpool
37' Penalty gemist Peterborough United Penalty gemist Ephron Mason-Clarke Ephron Mason-Clarke Peterborough United
50' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Harrison Burrows Peterborough United
46' Rode kaart Blackpool Rode kaart voor Oliver Casey Blackpool
47' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Harrison Burrows Peterborough United 0-2
51' Wissel Blackpool Wissel Karamoko Dembélé voor Kylian Kouassi Blackpool
51' Wissel Blackpool Wissel Marvin Ekpiteta voor Tashan Oakley-Boothe Blackpool
57' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Kenny Dougall Blackpool
58' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ricky Jade-Jones met assist van Kwame Poku Peterborough United 0-3
60' Doelpunt Blackpool Doelpunt Kenny Dougall met assist van James Husband Blackpool 1-3
61' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Josh Knight Peterborough United
64' Doelpunt Blackpool Doelpunt Sonny Carey Blackpool 2-3
65' Wissel Peterborough United Wissel Zak Sturge voor Harrison Burrows Peterborough United
75' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Jadel Katongo Peterborough United
75' Wissel Blackpool Wissel Owen Dale voor CJ Hamilton Blackpool
76' Wissel Peterborough United Wissel Ryan De Havilland voor Jadel Katongo Peterborough United
86' Wissel Peterborough United Wissel Romoney Crichlow voor David Ajiboye Peterborough United
86' Wissel Peterborough United Wissel Jonson Clarke-Harris voor Ricky Jade-Jones Peterborough United
88' Wissel Blackpool Wissel Shayne Lavery voor Dominic Thompson Blackpool
92' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ephron Mason-Clarke met assist van Peter Kioso Peterborough United 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Peterborough United
Opstellingen Blackpool - Peterborough United
De opstellingen van Blackpool en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.