Nabeschouwing Blackpool - Port Vale (0-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 20:45 uurIn de League One 2023/2024 neemt Blackpool het dinsdag 15 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Port Vale (0-0)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Blackpool en Port Vale geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Port Vale
LIVE Blackpool - Port Vale 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Port Vale
Opstellingen Blackpool - Port Vale

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Blackpool - Port Vale

Blackpool en Port Vale treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ross Joyce en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Port Vale in de League One vond plaats op 9 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Port Vale. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Blackpool als Port Vale wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 3
Winst Port Vale 3
Gelijkspel 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 8e positie staat, terwijl we Port Vale terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blackpool - Port Vale Opstelling Blackpool Opstelling Port Vale Live Blackpool - Port Vale Live Blackpool - Port Vale kijken Blackpool - Port Vale kijken Live Blackpool - Port Vale stream Blackpool - Port Vale Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Port Vale Uitslag Blackpool - Port Vale Statistieken Blackpool - Port Vale League One 2023/2024 Blackpool - Port Vale wedden Blackpool - Port Vale gokken Blackpool - Port Vale Unibet