Nabeschouwing Blackpool - Shrewsbury Town (4-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 18 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Blackpool het zaterdag 18 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Shrewsbury Town (4-0)

Het League One duel tussen Blackpool en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 4-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. Jordan Rhodes maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Blackpool vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Blackpool vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jake Beesley op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Blackpool, waarmee Kyle Joseph zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Blackpool in de 82e minuut, nadat Jake Beesley de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Blackpool.

LIVE Blackpool - Shrewsbury Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Penalty Blackpool Penalty Jordan Rhodes Blackpool 1-0
20' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Elliott Bennett Shrewsbury Town
33' Doelpunt Blackpool Doelpunt Jake Beesley met assist van CJ Hamilton Blackpool 2-0
45' Wissel Shrewsbury Town Wissel Ryan Bowman voor Tom Bayliss Shrewsbury Town
61' Wissel Shrewsbury Town Wissel Malvind Benning voor Joseph Anderson Shrewsbury Town
61' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tunmise Sobowale voor Elliott Bennett Shrewsbury Town
68' Wissel Blackpool Wissel Kyle Joseph voor Jordan Rhodes Blackpool
68' Wissel Blackpool Wissel Albie Morgan voor Sonny Carey Blackpool
74' Doelpunt Blackpool Doelpunt Kyle Joseph met assist van Karamoko Dembélé Blackpool 3-0
81' Wissel Blackpool Wissel Callum Connolly voor Karamoko Dembélé Blackpool
81' Wissel Blackpool Wissel Andy Lyons voor Owen Dale Blackpool
82' Doelpunt Blackpool Doelpunt Jake Beesley met assist van Kyle Joseph Blackpool 4-0
86' Wissel Blackpool Wissel Jensen Weir voor CJ Hamilton Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Shrewsbury Town
Opstellingen Blackpool - Shrewsbury Town
De opstellingen van Blackpool en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.