Nabeschouwing Blackpool - Wycombe Wanderers (0-0) || League One 2023/2024

Maandag 1 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Blackpool het maandag 1 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Wycombe Wanderers (0-0)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Blackpool en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Blackpool en Wycombe Wanderers gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Blackpool, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ross Joyce niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Blackpool - Wycombe Wanderers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Oliver Norburn  Blackpool
20' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Joe Low Wycombe Wanderers
42' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Freddie Potts voor Josh Scowen Wycombe Wanderers
63' Wissel Blackpool Wissel Jake Beesley voor Kyle Joseph Blackpool
63' Wissel Blackpool Wissel Karamoko Dembélé voor Shayne Lavery Blackpool
64' Wissel Blackpool Wissel George Byers voor Oliver Norburn  Blackpool
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Gideon Kodua voor Chem Campbell Wycombe Wanderers
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sam Vokes voor David Wheeler Wycombe Wanderers
75' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Jordan Lawrence-Gabriel Blackpool
76' Wissel Blackpool Wissel Kylian Kouassi voor Sonny Carey Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Wycombe Wanderers
Opstellingen Blackpool - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Blackpool en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Wycombe Wanderers

Blackpool en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 42e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ross Joyce en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 16 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Wycombe Wanderers favoriet. 2 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackpool. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 0
Winst Wycombe Wanderers 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 9e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 13e plaats.