Nabeschouwing Bolton Wanderers - Blackpool (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Blackpool (1-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door George Thomason, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bolton Wanderers dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bolton Wanderers uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Bolton Wanderers - Blackpool 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
22' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Ian Ross Evatt Bolton Wanderers
36' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
57' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Dominic Thompson Blackpool
65' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
73' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
74' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt George Thomason met assist van Jón Daði Böðvarsson Bolton Wanderers 1-0
74' Wissel Blackpool Wissel Owen Dale voor Karamoko Dembélé Blackpool
78' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Nathan Baxter Bolton Wanderers
78' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Josh Dacres-Cogley Bolton Wanderers
80' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Ricardo Santos Bolton Wanderers
80' Wissel Blackpool Wissel Kyle Joseph voor Dominic Thompson Blackpool
87' Wissel Blackpool Wissel Kylian Kouassi voor Albie Morgan Blackpool
87' Wissel Bolton Wanderers Wissel Dan NLundulu voor Dion Charles Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Blackpool
Opstellingen Bolton Wanderers - Blackpool
De opstellingen van Bolton Wanderers en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.