Nabeschouwing Bolton Wanderers - Burton Albion (1-0) || League One 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Burton Albion (1-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Jasper Moon zette Bolton Wanderers op een 1-0 voorsprong in de 51e minuut van de wedstrijd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bolton Wanderers uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Bolton Wanderers - Burton Albion 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Eigen doelpunt Bolton Wanderers Eigen doelpunt Jasper Moon Bolton Wanderers 1-0
57' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Kwadwo Baah Burton Albion
65' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Ciaran Gilligan Burton Albion
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
77' Wissel Burton Albion Wissel Mason Bennett voor Ciaran Gilligan Burton Albion
77' Wissel Burton Albion Wissel Cole Stockton voor Kwadwo Baah Burton Albion
82' Wissel Burton Albion Wissel Josh Walker voor Beryly Lubala Burton Albion
86' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Aaron Morley Bolton Wanderers
87' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Dion Charles Bolton Wanderers
88' Wissel Bolton Wanderers Wissel Josh Sheehan voor George Thomason Bolton Wanderers
93' Wissel Bolton Wanderers Wissel Zachary Ashworth voor Randell Williams Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Burton Albion
Opstellingen Bolton Wanderers - Burton Albion
De opstellingen van Bolton Wanderers en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Burton Albion

Bolton Wanderers en Burton Albion treffen elkaar in de 26e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Drysdale en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Burton Albion in de League One vond plaats op 26 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Burton Albion favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bolton Wanderers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bolton Wanderers. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 1
Winst Burton Albion 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 2e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 16e plaats.