Nabeschouwing Bolton Wanderers - Cambridge United (2-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Cambridge United (2-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door George Thomason, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Collins op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Cambridge United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
35' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt George Thomason met assist van Josh Sheehan Bolton Wanderers 1-0
41' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Sullay Kaikai Cambridge United
46' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Josh Dacres-Cogley Bolton Wanderers
66' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Collins met assist van Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers 2-0
66' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Michael Morrison Cambridge United
70' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor George Thomason Bolton Wanderers
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor George Thomason Bolton Wanderers
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
80' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor A. Collins Bolton Wanderers
80' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
81' Wissel Cambridge United Wissel Macauley Bonne voor Elias Kachunga Cambridge United
81' Wissel Cambridge United Wissel Jordan Cousins voor Paul Digby Cambridge United
81' Wissel Bolton Wanderers Wissel Randell Williams voor Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers
82' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Cambridge United
Opstellingen Bolton Wanderers - Cambridge United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.