Nabeschouwing Bolton Wanderers - Charlton Athletic (3-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 17 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Charlton Athletic (3-3)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Victor Adeboyejo, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Thierry Small, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette Lloyd Jones zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 51 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Edmond-Paris Maghoma de 2-2 maakte voor Bolton Wanderers. Charlton Athletic leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van Daniel Kanu: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Bolton Wanderers. In de 71e minuut was het Jón Daði Böðvarsson die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ross Joyce en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Bolton Wanderers - Charlton Athletic 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Victor Adeboyejo met assist van Zachary Ashworth Bolton Wanderers 1-0
22' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Thierry Small met assist van Karoy Anderson Charlton Athletic 1-1
27' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Lloyd Jones Charlton Athletic
27' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor L. Jones Charlton Athletic
37' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Conor Coventry Charlton Athletic
40' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Lloyd Jones met assist van George Dobson Charlton Athletic 1-2
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
48' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Karoy Anderson Charlton Athletic
49' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor George Dobson Charlton Athletic
51' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Edmond-Paris Maghoma met assist van Josh Sheehan Bolton Wanderers 2-2
54' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Daniel Kanu Charlton Athletic
61' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Daniel Kanu Charlton Athletic 2-3
65' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
71' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Jón Daði Böðvarsson met assist van Josh Dacres-Cogley Bolton Wanderers 3-3
73' Wissel Charlton Athletic Wissel Chuks Aneke voor Freddie Ladapo Charlton Athletic
73' Wissel Charlton Athletic Wissel Panutche Camará voor George Dobson Charlton Athletic
73' Wissel Charlton Athletic Wissel Macaulay Gillesphey voor Conor Coventry Charlton Athletic
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
77' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor A. Collins Bolton Wanderers
83' Wissel Bolton Wanderers Wissel Carlos Mendes voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
86' Wissel Charlton Athletic Wissel Alfie May voor Daniel Kanu Charlton Athletic
91' Wissel Bolton Wanderers Wissel Calvin Ramsay voor Zachary Ashworth Bolton Wanderers
93' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Alfie May Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Charlton Athletic
Opstellingen Bolton Wanderers - Charlton Athletic
De opstellingen van Bolton Wanderers en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.