Nabeschouwing Bolton Wanderers - Cheltenham Town (1-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 23 januari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 23 januari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Cheltenham Town (1-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Victor Adeboyejo, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Cheltenham Town dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Cheltenham Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Victor Adeboyejo Bolton Wanderers 1-0
44' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Tom Bradbury Cheltenham Town
45' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Darrell Clarke Cheltenham Town
68' Wissel Cheltenham Town Wissel Aidan Keena voor Robert Street Cheltenham Town
68' Wissel Cheltenham Town Wissel Nathan Butler-Oyedeji voor Tom Bradbury Cheltenham Town
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Dion Charles Bolton Wanderers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
77' Wissel Cheltenham Town Wissel Josh Harrop voor Liam Sercombe Cheltenham Town
80' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
87' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Josh Harrop Cheltenham Town
88' Wissel Bolton Wanderers Wissel Zachary Ashworth voor Randell Williams Bolton Wanderers
96' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor George Thomason Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Cheltenham Town
Opstellingen Bolton Wanderers - Cheltenham Town
De opstellingen van Bolton Wanderers en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Cheltenham Town

Bolton Wanderers en Cheltenham Town treffen elkaar in de 28e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Speedie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Cheltenham Town in de League One vond plaats op 12 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Bolton Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Cheltenham Town slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 3
Winst Cheltenham Town 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 4e positie staat, terwijl we Cheltenham Town terugvinden op de 22e plaats.