Nabeschouwing Bolton Wanderers - Crewe Alexandra (2-0) || League One 2021/2022

Vrijdag 12 november 2021 - 21:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het vrijdag 12 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Crewe Alexandra (2-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 50 minuten. J. Sheehan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bolton Wanderers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Bolton Wanderers vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Bakayoko op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Crewe Alexandra 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor E. Kachunga Bolton Wanderers
10' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor M. Mandron Crewe Alexandra
29' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor C. Long Crewe Alexandra
35' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor M. Gomes Crewe Alexandra
50' Penalty Bolton Wanderers Penalty J. Sheehan Bolton Wanderers 1-0
54' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Bakayoko Bolton Wanderers 2-0
70' Wissel Crewe Alexandra Wissel S. Kashket voor C. Long Crewe Alexandra
76' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor M. Mandron Crewe Alexandra
87' Wissel Bolton Wanderers Wissel X. Amaechi voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
91' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Offord Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Crewe Alexandra
Opstellingen Bolton Wanderers - Crewe Alexandra
De opstellingen van Bolton Wanderers en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.