Nabeschouwing Bolton Wanderers - Exeter City (7-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 25 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Exeter City (7-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 7-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Jack Iredale, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Victor Adeboyejo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Bolton Wanderers, waarmee Edmond-Paris Maghoma zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bolton Wanderers geen gas terug, waardoor in de 63e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Dion Charles. De 5-0 voor Bolton Wanderers volgde even later in de 74e minuut nadat Dion Charles namens zijn team opnieuw wist te scoren. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 87e minuut was het Kyle Dempsey van Bolton Wanderers wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Bolton Wanderers mocht Dan NLundulu in de 92e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Speedie bij een 7-0 eindstand in het voordeel van Bolton Wanderers, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Bolton Wanderers - Exeter City 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Zak Jules Exeter City
34' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Jack Iredale met assist van Dion Charles Bolton Wanderers 1-0
43' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Victor Adeboyejo met assist van Josh Sheehan Bolton Wanderers 2-0
46' Wissel Exeter City Wissel Dion Rankine voor Zak Jules Exeter City
55' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Edmond-Paris Maghoma met assist van George Thomason Bolton Wanderers 3-0
63' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dion Charles Bolton Wanderers 4-0
64' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
64' Wissel Exeter City Wissel Kyle Taylor voor Tom Carroll Exeter City
64' Wissel Exeter City Wissel Yanic Wildschut voor Cheick Diabaté Exeter City
65' Wissel Exeter City Wissel Vincent Harper voor Ilmari Niskanen Exeter City
65' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
74' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dion Charles Bolton Wanderers 5-0
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor George Thomason Bolton Wanderers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Carlos Mendes voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Dan NLundulu voor Dion Charles Bolton Wanderers
87' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Kyle Dempsey met assist van Dan NLundulu Bolton Wanderers 6-0
92' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dan NLundulu met assist van Kyle Dempsey Bolton Wanderers 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Exeter City
Opstellingen Bolton Wanderers - Exeter City
De opstellingen van Bolton Wanderers en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Exeter City zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.