Nabeschouwing Bolton Wanderers - Leyton Orient (3-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 23 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Leyton Orient (3-2)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 3-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bolton Wanderers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Josh Dacres-Cogley. Bolton Wanderers vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dion Charles op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 10e minuut volgde een derde treffer van Bolton Wanderers, waarmee George Thomason zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 55 minuten deed Shaqai Forde iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Leyton Orient werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Leyton Orient dat in de 60e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Theodore Archibald de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Charles Breakspear en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Leyton Orient 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Josh Dacres-Cogley met assist van Jón Daði Böðvarsson Bolton Wanderers 1-0
7' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dion Charles Bolton Wanderers 2-0
10' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt George Thomason Bolton Wanderers 3-0
49' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Ruel Sotiriou Leyton Orient
46' Wissel Leyton Orient Wissel Idris El Mizouni voor Jordan Brown Leyton Orient
46' Wissel Leyton Orient Wissel Darren Pratley voor Ruel Sotiriou Leyton Orient
54' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Thomas James Leyton Orient
55' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Shaqai Forde met assist van Theodore Archibald Leyton Orient 3-1
57' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Theodore Archibald Leyton Orient
60' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Theodore Archibald met assist van Shaqai Forde Leyton Orient 3-2
68' Wissel Leyton Orient Wissel Max Sanders voor Idris El Mizouni Leyton Orient
72' Wissel Leyton Orient Wissel Daniel Agyei voor Joe Pigott Leyton Orient
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel Victor Adeboyejo voor Dion Charles Bolton Wanderers
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Jón Daði Böðvarsson Bolton Wanderers
84' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Daniel Happe Leyton Orient
88' Wissel Bolton Wanderers Wissel Zachary Ashworth voor Jack Iredale Bolton Wanderers
89' Wissel Leyton Orient Wissel George Moncur voor Rob Hunt Leyton Orient
91' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Leyton Orient
Opstellingen Bolton Wanderers - Leyton Orient
De opstellingen van Bolton Wanderers en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.