Nabeschouwing Bolton Wanderers - Oxford United (5-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 12 maart 2024 - 21:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 12 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Oxford United (5-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Nathanael Ogbeta, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Josh Dacres-Cogley op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Bolton Wanderers, waarmee George Thomason zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bolton Wanderers geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Collins. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Bolton Wanderers. Deze werd gescoord door Josh Sheehan in de 69e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sunny Sukhvir Gill en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Oxford United 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Nathanael Ogbeta met assist van George Thomason Bolton Wanderers 1-0
27' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Josh Dacres-Cogley Bolton Wanderers 2-0
46' Wissel Oxford United Wissel Sam Long voor Finley Stevens Oxford United
55' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Owen Dale Oxford United
59' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt George Thomason met assist van Josh Sheehan Bolton Wanderers 3-0
63' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Cameron Brannagan Oxford United
65' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Collins met assist van Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers 4-0
66' Wissel Oxford United Wissel Billy Bodin voor Rúben Rodrigues Oxford United
66' Wissel Oxford United Wissel Will Goodwin voor Mark Harris Oxford United
69' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Josh Sheehan Bolton Wanderers 5-0
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor George Thomason Bolton Wanderers
72' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Ciaron Brown Oxford United
73' Wissel Oxford United Wissel James Henry voor Josh Murphy Oxford United
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Randell Williams voor Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor A. Collins Bolton Wanderers
79' Wissel Oxford United Wissel Joe Bennett voor Owen Dale Oxford United
81' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jack Iredale voor Ricardo Santos Bolton Wanderers
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Jón Daði Böðvarsson Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Oxford United
Opstellingen Bolton Wanderers - Oxford United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.