Nabeschouwing Bolton Wanderers - Oxford United (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 21 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Oxford United (2-1)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Taylor, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Afolayan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette E. Doyle zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Neil Hair, waardoor Bolton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bolton Wanderers - Oxford United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van S. Winnall Oxford United 0-1
39' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
45' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt O. Afolayan met assist van J. Williams Bolton Wanderers 1-1
63' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt E. Doyle met assist van J. Sheehan Bolton Wanderers 2-1
67' Wissel Oxford United Wissel M. McGuane voor M. Sykes Oxford United
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Baptiste voor D. John Bolton Wanderers
77' Wissel Oxford United Wissel N. Holland voor S. Winnall Oxford United
80' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor L. Isgrove Bolton Wanderers
85' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. McGuane Oxford United
87' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor A. Gorrin Oxford United
88' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Lee voor A. Sarcevic Bolton Wanderers
92' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Forde Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Oxford United
Opstellingen Bolton Wanderers - Oxford United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.