Nabeschouwing Bolton Wanderers - Reading (5-2) || League One 2023/2024

Maandag 1 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het maandag 1 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Reading (5-2)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Reading is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 5-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Collins, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Reading kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lewis Wing, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Bolton Wanderers vervolgens op 2-1. Het was A. Collins die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Bolton Wanderers vergroot nadat Jón Daði Böðvarsson de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 77e minuut nadat A. Collins namens Bolton Wanderers de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 92e minuut was het Paul Mukairu van Reading wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Bolton Wanderers mocht Jón Daði Böðvarsson in de 95e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Toner bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Reading 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Collins met assist van George Thomason Bolton Wanderers 1-0
16' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers
40' Doelpunt Reading Doelpunt Lewis Wing Reading 1-1
49' Penalty Bolton Wanderers Penalty A. Collins Bolton Wanderers 2-1
49' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Jón Daði Böðvarsson met assist van Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers 3-1
53' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
54' Wissel Reading Wissel J. Wareham voor K. Ehibhatiomhan Reading
54' Wissel Reading Wissel A. Yiadom voor J. Dorsett Reading
70' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
70' Wissel Bolton Wanderers Wissel Z. Ashworth voor Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers
74' Wissel Bolton Wanderers Wissel William Forrester voor Jack Iredale Bolton Wanderers
77' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Collins met assist van Josh Dacres-Cogley Bolton Wanderers 4-1
79' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
79' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor A. Collins Bolton Wanderers
81' Wissel Reading Wissel M. Craig voor C. Savage Reading
87' Wissel Reading Wissel B. Elliott voor Sam Smith Reading
88' Wissel Reading Wissel Paul Mukairu voor O. Azeez Reading
92' Doelpunt Reading Doelpunt Paul Mukairu Reading 4-2
95' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Jón Daði Böðvarsson met assist van George Thomason Bolton Wanderers 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Reading
Opstellingen Bolton Wanderers - Reading
De opstellingen van Bolton Wanderers en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.