Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sheffield Wednesday (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 9 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sheffield Wednesday (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Sheffield Wednesday geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door J. Storey, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Bolton Wanderers het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk J. Williams die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bolton Wanderers - Sheffield Wednesday 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Johnston Bolton Wanderers
36' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Jones Bolton Wanderers
43' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor H. Dean Sheffield Wednesday
56' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor J. Bodvarsson Bolton Wanderers
62' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Paterson voor G. Byers Sheffield Wednesday
62' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Berahino voor N. Mendez-Laing Sheffield Wednesday
64' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Gordon voor D. John Bolton Wanderers
66' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Storey Sheffield Wednesday 0-1
73' Wissel Bolton Wanderers Wissel X. Amaechi voor K. Sadlier Bolton Wanderers
79' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor L. Gordon Bolton Wanderers
89' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor E. Kachunga Bolton Wanderers
89' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor J. Hunt Sheffield Wednesday
90' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Williams Bolton Wanderers 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Sheffield Wednesday
Opstellingen Bolton Wanderers - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Bolton Wanderers en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.