Nabeschouwing Bolton Wanderers - Shrewsbury Town (2-2) || League One 2023/2024

Dinsdag 16 april 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 16 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Shrewsbury Town (2-2)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Shrewsbury Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Daniel Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Cameron Jerome, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette Jordan Shipley zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Shrewsbury Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Edmond-Paris Maghoma de 2-2 maakte voor Bolton Wanderers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bolton Wanderers - Shrewsbury Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Daniel Udoh met assist van Tom Bloxham Shrewsbury Town 0-1
40' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Cameron Jerome Bolton Wanderers 1-1
40' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Marko Marosi Shrewsbury Town
43' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Jordan Shipley met assist van Elliott Bennett Shrewsbury Town 1-2
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel Dion Charles voor Cameron Jerome Bolton Wanderers
71' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Edmond-Paris Maghoma met assist van Kyle Dempsey Bolton Wanderers 2-2
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Randell Williams voor Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel Dan NLundulu voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
82' Wissel Shrewsbury Town Wissel Aiden OBrien voor Jordan Shipley Shrewsbury Town
82' Wissel Shrewsbury Town Wissel Taylor Perry voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
85' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Elliott Bennett Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Shrewsbury Town
Opstellingen Bolton Wanderers - Shrewsbury Town
De opstellingen van Bolton Wanderers en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.