Nabeschouwing Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers (2-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers (2-1)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Gethin Jones, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Bolton Wanderers opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Jón Daði Böðvarsson die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Bolton Wanderers. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat Luke Leahy van Wycombe Wanderers een penalty wist te benutten in de 98e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Will Finnie, waardoor Bolton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Gethin Jones met assist van Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers 1-0
57' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sam Vokes voor Bez Lubala Wycombe Wanderers
57' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Garath McCleary voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
58' Wissel Bolton Wanderers Wissel Victor Adeboyejo voor Dion Charles Bolton Wanderers
65' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor A. Collins Bolton Wanderers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel Zachary Ashworth voor Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers
70' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Nigel Lonwijk  voor Jason McCarthy Wycombe Wanderers
71' Wissel Wycombe Wanderers Wissel David Wheeler voor Chem Campbell Wycombe Wanderers
83' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Richard Kone voor Dale Taylor Wycombe Wanderers
87' Wissel Bolton Wanderers Wissel Caleb Taylor voor Josh Dacres-Cogley Bolton Wanderers
88' Wissel Bolton Wanderers Wissel Carlos Mendes voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
91' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Matt Butcher Wycombe Wanderers
91' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Jón Daði Böðvarsson met assist van Kyle Dempsey Bolton Wanderers 2-0
98' Penalty Wycombe Wanderers Penalty Luke Leahy Wycombe Wanderers 2-1
97' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Joel Coleman Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers
Opstellingen Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Bolton Wanderers en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.