Nabeschouwing Bristol Rovers - Blackpool (1-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bristol Rovers het zaterdag 20 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Blackpool (1-2)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 1-2 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Blackpool kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van CJ Hamilton. Blackpool vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Karamoko Dembélé op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut wist Bristol Rovers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Martin. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Bristol Rovers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Blackpool dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol Rovers - Blackpool 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Blackpool Doelpunt CJ Hamilton met assist van Kyle Joseph Blackpool 0-1
19' Doelpunt Blackpool Doelpunt Karamoko Dembélé met assist van Kyle Joseph Blackpool 0-2
24' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt C. Martin met assist van T. Crama Bristol Rovers 1-2
40' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Crama Bristol Rovers
46' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor C. Taylor Bristol Rovers
50' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Richard ODonnell Blackpool
67' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Marquis voor L. Hoole Bristol Rovers
67' Wissel Blackpool Wissel Jordan Lawrence-Gabriel voor Karamoko Dembélé Blackpool
67' Wissel Blackpool Wissel Shayne Lavery voor Jordan Rhodes Blackpool
73' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Collins voor L. McCormick Bristol Rovers
79' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Jordan Lawrence-Gabriel Blackpool
81' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Marquis Bristol Rovers
83' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Evans Bristol Rovers
84' Wissel Blackpool Wissel Owen Dale voor Kyle Joseph Blackpool
84' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Oliver Norburn Blackpool
89' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Brown voor J. Grant Bristol Rovers
94' Wissel Blackpool Wissel Matthew Virtue-Thick voor Oliver Norburn Blackpool
95' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Collins Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Blackpool
Opstellingen Bristol Rovers - Blackpool
De opstellingen van Bristol Rovers en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.