Nabeschouwing Bristol Rovers - Bolton Wanderers (0-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bristol Rovers het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Bolton Wanderers (0-2)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door A. Collins, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 98e minuut voor dat Bolton Wanderers via Aaron Morley op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers.

LIVE Bristol Rovers - Bolton Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Evans Bristol Rovers
52' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Collins met assist van George Thomason Bolton Wanderers 0-1
55' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Jack Iredale Bolton Wanderers
56' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. Thomas Bristol Rovers
62' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor C. Martin Bristol Rovers
68' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
73' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Gordon voor J. Connolly Bristol Rovers
73' Wissel Bristol Rovers Wissel G. Ward voor Brandon Aguilera Bristol Rovers
74' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Marquis voor J. Brown Bristol Rovers
76' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Connolly Bristol Rovers
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor A. Collins Bolton Wanderers
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
85' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Kamil Conteh Bolton Wanderers
89' Wissel Bristol Rovers Wissel L. McCormick voor Kamil Conteh Bristol Rovers
98' Penalty Bolton Wanderers Penalty Aaron Morley Bolton Wanderers 0-2
98' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Nathan Baxter Bristol Rovers
98' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor C. Taylor Bristol Rovers
100' Wissel Bolton Wanderers Wissel Caleb Taylor voor Jack Iredale Bolton Wanderers
100' Wissel Bolton Wanderers Wissel Randell Williams voor Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Bolton Wanderers
Opstellingen Bristol Rovers - Bolton Wanderers
De opstellingen van Bristol Rovers en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.