Nabeschouwing Bristol Rovers - Cambridge United (1-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 16 april 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bristol Rovers het dinsdag 16 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Cambridge United (1-0)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Daniel Middleton geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg C. Martin van Bristol Rovers via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 87 minuten was het C. Martin die Bristol Rovers op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Middleton, waardoor Bristol Rovers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Bristol Rovers - Cambridge United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Penalty gemist Bristol Rovers Penalty gemist C. Martin C. Martin Bristol Rovers
50' Wissel Bristol Rovers Wissel Kamil Conteh voor J. Rossiter Bristol Rovers
63' Wissel Cambridge United Wissel Gassan Ahadme voor Macauley Bonne Cambridge United
64' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Connolly voor Elkan Baggott Bristol Rovers
64' Wissel Bristol Rovers Wissel H. Vaughan voor S. Sinclair Bristol Rovers
73' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Brown voor Brandon Aguilera Bristol Rovers
75' Wissel Cambridge United Wissel Jack Lankester voor Sullay Kaikai Cambridge United
81' Wissel Cambridge United Wissel G. Hoddle voor Adam May Cambridge United
87' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt C. Martin met assist van L. Thomas Bristol Rovers 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Cambridge United
Opstellingen Bristol Rovers - Cambridge United
De opstellingen van Bristol Rovers en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Cambridge United

Bristol Rovers en Cambridge United treffen elkaar in de 27e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Middleton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Cambridge United in de League One vond plaats op 19 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cambridge United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Bristol Rovers favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Cambridge United slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bristol Rovers 2
Winst Cambridge United 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 15e positie staat, terwijl we Cambridge United terugvinden op de 18e plaats.