Nabeschouwing Bristol Rovers - Derby County (0-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bristol Rovers het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Derby County (0-3)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 0-3 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Dwight Gayle, waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. Derby County vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tom Barkhuizen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Martyn Waghorn van Derby County die de 0-3 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Derby County dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol Rovers - Derby County 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Kamil Conteh Bristol Rovers
38' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Ebou Adams Derby County
47' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor C. Martin Bristol Rovers
55' Doelpunt Derby County Doelpunt Dwight Gayle Derby County 0-1
58' Doelpunt Derby County Doelpunt Tom Barkhuizen met assist van Nathaniel Méndez-Laing Derby County 0-2
68' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Dwight Gayle Derby County
73' Wissel Derby County Wissel Korey Smith voor Ebou Adams Derby County
73' Wissel Derby County Wissel Martyn Waghorn voor Dwight Gayle Derby County
74' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Brown voor L. Gordon Bristol Rovers
79' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Marquis voor S. Finley Bristol Rovers
83' Wissel Derby County Wissel Kane Wilson voor Tom Barkhuizen Derby County
89' Doelpunt Derby County Doelpunt Martyn Waghorn met assist van Korey Smith Derby County 0-3
93' Wissel Derby County Wissel Liam Thompson voor Nathaniel Méndez-Laing Derby County
93' Wissel Derby County Wissel Corey Blackett-Taylor voor Conor Hourihane Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Derby County
Opstellingen Bristol Rovers - Derby County
De opstellingen van Bristol Rovers en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.