Nabeschouwing Bristol Rovers - Portsmouth (2-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 26 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bristol Rovers het dinsdag 26 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Portsmouth (2-1)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Scott Tallis geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door A. Evans, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Portsmouth kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Paddy Lane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette L. Thomas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bristol Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Tallis, waardoor Bristol Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol Rovers - Portsmouth 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Alex Robertson Portsmouth
21' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Matthew Taylor Bristol Rovers
48' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Jack Sparkes Portsmouth
52' Wissel Portsmouth Wissel Christian Saydee voor Alex Robertson Portsmouth
65' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Joe Morrell Portsmouth
66' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Evans Bristol Rovers 1-0
69' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Sean Raggett Portsmouth
69' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Evans Bristol Rovers
72' Wissel Portsmouth Wissel Paddy Lane voor Jack Sparkes Portsmouth
72' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Martin voor J. Marquis Bristol Rovers
73' Wissel Portsmouth Wissel Kusini Yengi voor Gavin Whyte Portsmouth
76' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Paddy Lane met assist van Marlon Pack Portsmouth 1-1
78' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Paddy Lane Portsmouth
80' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Finley Bristol Rovers
87' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Hunt voor T. Crama Bristol Rovers
94' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt L. Thomas met assist van H. Vale Bristol Rovers 2-1
97' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Abu Kamara Portsmouth
97' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor C. Martin Bristol Rovers
92' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor M. Cox Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Portsmouth
Opstellingen Bristol Rovers - Portsmouth
De opstellingen van Bristol Rovers en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.