Nabeschouwing Burton Albion - Bristol Rovers (4-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Burton Albion het zaterdag 21 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Bristol Rovers (4-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 4-1 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Antony Evans, waarmee Bristol Rovers met 0-1 de leiding nam. Burton Albion kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Beryly Lubala, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette Beryly Lubala zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Burton Albion de leiding in de wedstrijd nam.

In de 64e minuut werd Ryan Woods van Bristol Rovers met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bristol Rovers het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Burton Albion vergroot nadat Joe Powell de 3-1 wist te scoren. In de 84e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Kwadwo Baah die namens Burton Albion het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Pollard en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Bristol Rovers 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Antony Evans met assist van Aaron Collins Bristol Rovers 0-1
18' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Jasper Moon Burton Albion
26' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Beryly Lubala met assist van Thomas Hamer Burton Albion 1-1
43' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Beryly Lubala met assist van Mark Helm Burton Albion 2-1
46' Wissel Bristol Rovers Wissel Tristan Crama voor Scott Sinclair Bristol Rovers
46' Wissel Bristol Rovers Wissel Sam Finley voor Grant Ward Bristol Rovers
64' Rode kaart Bristol Rovers Rode kaart voor Ryan Woods Bristol Rovers
66' Wissel Burton Albion Wissel Mason Bennett voor Ciaran Gilligan Burton Albion
70' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Max Crocombe Burton Albion
76' Wissel Bristol Rovers Wissel Lamare Bogarde voor James Gibbons Bristol Rovers
76' Wissel Bristol Rovers Wissel John Marquis voor Antony Evans Bristol Rovers
81' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Joe Powell met assist van Ryan Sweeney Burton Albion 3-1
84' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Kwadwo Baah met assist van Beryly Lubala Burton Albion 4-1
85' Wissel Bristol Rovers Wissel Lewis Gordon voor Chris Martin Bristol Rovers
88' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Mark Helm Burton Albion
89' Wissel Burton Albion Wissel Cole Stockton voor Beryly Lubala Burton Albion
89' Wissel Burton Albion Wissel Rekeem Harper voor Adedeji Oshilaja Burton Albion
92' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Lamare Bogarde Bristol Rovers
93' Wissel Burton Albion Wissel Josh Gordon voor Kwadwo Baah Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Bristol Rovers
Opstellingen Burton Albion - Bristol Rovers
De opstellingen van Burton Albion en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.