Nabeschouwing Burton Albion - Carlisle United (0-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 27 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Burton Albion het dinsdag 27 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Carlisle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Carlisle United (0-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Carlisle United is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 0-1 overwinning voor Carlisle United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Paul Huntington, waarmee Carlisle United met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Burton Albion dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Carlisle United.

LIVE Burton Albion - Carlisle United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Jack Diamond Carlisle United
18' Wissel Burton Albion Wissel Antwoine Hackford voor Mason Bennett Burton Albion
27' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Paul Huntington met assist van Samuel Lavelle Carlisle United 0-1
59' Wissel Burton Albion Wissel Bobby Kamwa voor Mark Helm Burton Albion
59' Wissel Burton Albion Wissel Steve Seddon voor Tolaji Bola Burton Albion
72' Wissel Burton Albion Wissel Joe Hugill voor John Brayford  Burton Albion
83' Wissel Carlisle United Wissel Daniel Butterworth voor Jack Diamond Carlisle United
83' Wissel Carlisle United Wissel Jack Robinson voor Taylor Charters Carlisle United
86' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Josh Vela  Carlisle United
88' Wissel Carlisle United Wissel Alfie McCalmont voor Josh Vela  Carlisle United
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Carlisle United
Opstellingen Burton Albion - Carlisle United
De opstellingen van Burton Albion en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Carlisle United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Burton Albion - Carlisle United

Burton Albion en Carlisle United treffen elkaar in de 33e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Hicks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Carlisle United in de League One vond plaats op 24 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Carlisle United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Carlisle United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Burton Albion te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Burton Albion. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 0
Winst Carlisle United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 18e positie staat, terwijl we Carlisle United terugvinden op de 24e plaats.