Nabeschouwing Burton Albion - Northampton Town (0-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Burton Albion het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Northampton Town (0-2)

Het League One duel tussen Burton Albion en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 0-2 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Marc Leonard, waarmee Northampton Town met 0-1 de leiding nam. Northampton Town vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mitchell Pinnock op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Northampton Town.

LIVE Burton Albion - Northampton Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Marc Leonard met assist van Mitchell Pinnock Northampton Town 0-1
36' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Mitchell Pinnock Northampton Town 0-2
47' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Louie Moulden Northampton Town
57' Wissel Burton Albion Wissel Mustapha Carayol voor Mark Helm Burton Albion
57' Wissel Burton Albion Wissel Kyle Hudlin voor Ademola Ola-Adebomi Burton Albion
57' Wissel Burton Albion Wissel Joe Hugill voor Mason Bennett Burton Albion
57' Wissel Burton Albion Wissel Steve Seddon voor Tolaji Bola Burton Albion
68' Wissel Burton Albion Wissel Bobby Kamwa voor John Brayford  Burton Albion
69' Wissel Northampton Town Wissel Louis Appéré voor Tyreece Simpson Northampton Town
69' Wissel Northampton Town Wissel Shaun McWilliams voor Ben Fox Northampton Town
87' Wissel Northampton Town Wissel Emmanuel Monthe voor Patrick Brough Northampton Town
87' Wissel Northampton Town Wissel Jack Sowerby voor William Hondermarck Northampton Town
94' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Marc Leonard Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Northampton Town
Opstellingen Burton Albion - Northampton Town
De opstellingen van Burton Albion en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.