Nabeschouwing Burton Albion - Peterborough United (1-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Burton Albion het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Peterborough United (1-3)

Het League One duel tussen Burton Albion en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 1-3 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Ricky Jade-Jones, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Burton Albion kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ademola Ola-Adebomi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette Josh Knight zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 96 minuten werd de voorsprong voor Peterborough United vergroot nadat Jonson Clarke-Harris de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Peterborough United.

LIVE Burton Albion - Peterborough United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Adedeji Oshilaja Burton Albion
56' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ricky Jade-Jones met assist van Harrison Burrows Peterborough United 0-1
61' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Jadel Katongo Peterborough United
63' Wissel Burton Albion Wissel Mark Helm voor Joe Powell Burton Albion
63' Wissel Burton Albion Wissel Ademola Ola-Adebomi voor John Brayford  Burton Albion
70' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Ademola Ola-Adebomi met assist van Joe Hugill Burton Albion 1-1
71' Wissel Burton Albion Wissel Mustapha Carayol voor Joe Hugill Burton Albion
72' Wissel Burton Albion Wissel Steve Seddon voor Bobby Kamwa Burton Albion
83' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Joel Randall Peterborough United
83' Wissel Peterborough United Wissel Jonson Clarke-Harris voor Ricky Jade-Jones Peterborough United
87' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Tom Hamer Burton Albion
88' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Josh Knight met assist van Jonson Clarke-Harris Peterborough United 1-2
89' Wissel Peterborough United Wissel Romoney Crichlow voor Jadel Katongo Peterborough United
89' Wissel Peterborough United Wissel Malik Mothersille voor Kwame Poku Peterborough United
93' Wissel Peterborough United Wissel Ryan De Havilland voor Ephron Mason-Clarke Peterborough United
96' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Jonson Clarke-Harris met assist van Malik Mothersille Peterborough United 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Peterborough United
Opstellingen Burton Albion - Peterborough United
De opstellingen van Burton Albion en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.