Nabeschouwing Burton Albion - Shrewsbury Town (0-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Burton Albion het zaterdag 26 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Shrewsbury Town (0-2)

Het League One duel tussen Burton Albion en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 0-2 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door T. Bloxham, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pennington op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town.

LIVE Burton Albion - Shrewsbury Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt T. Bloxham met assist van E. Bennett Shrewsbury Town 0-1
59' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt M. Pennington Shrewsbury Town 0-2
64' Wissel Burton Albion Wissel A. Guedioura voor C. Lakin Burton Albion
64' Wissel Burton Albion Wissel O. Niasse voor J. Smith Burton Albion
72' Wissel Burton Albion Wissel H. Chapman voor M. Mancienne Burton Albion
84' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Pierre voor T. Bloxham Shrewsbury Town
90' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Janneh voor D. Udoh Shrewsbury Town
94' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Daniels voor E. Bennett Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Shrewsbury Town
Opstellingen Burton Albion - Shrewsbury Town
De opstellingen van Burton Albion en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Burton Albion - Shrewsbury Town

Burton Albion en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 36e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Speedie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burton Albion. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Burton Albion favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Shrewsbury Town slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 3
Winst Shrewsbury Town 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 13e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 18e plaats.