Nabeschouwing Cambridge United - Accrington Stanley (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cambridge United het zaterdag 19 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Accrington Stanley (2-0)

Het League One duel tussen Cambridge United en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door S. Smith, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Cambridge United opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het W. Hoolahan die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Cambridge United.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Cambridge United.

LIVE Cambridge United - Accrington Stanley 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

66' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith Cambridge United 1-0
70' Wissel Accrington Stanley Wissel K. Adedoyin voor T. Leigh Accrington Stanley
83' Wissel Accrington Stanley Wissel H. Pell voor S. Conneely Accrington Stanley
93' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Nottingham Accrington Stanley
95' Doelpunt Cambridge United Doelpunt W. Hoolahan met assist van J. Brophy Cambridge United 2-0
97' Wissel Cambridge United Wissel L. ONeil voor W. Hoolahan Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Accrington Stanley
Opstellingen Cambridge United - Accrington Stanley
De opstellingen van Cambridge United en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cambridge United - Accrington Stanley

Cambridge United en Accrington Stanley treffen elkaar in de 34e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Swabey en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cambridge United en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Accrington Stanley favoriet. 1 keer wist de ploeg van Cambridge United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cambridge United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cambridge United 0
Winst Accrington Stanley 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cambridge United op een 16e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 13e plaats.