Nabeschouwing Cambridge United - Bristol Rovers (2-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Cambridge United het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Bristol Rovers (2-0)

Het League One duel tussen Cambridge United en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Cambridge United - Bristol Rovers
Goals
2
0
LIVE Cambridge United - Bristol Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Bristol Rovers
Opstellingen Cambridge United - Bristol Rovers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cambridge United - Bristol Rovers

Cambridge United en Bristol Rovers treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cambridge United en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 7 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Bristol Rovers favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cambridge United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cambridge United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cambridge United 0
Winst Bristol Rovers 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cambridge United op een 5e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Cambridge United - Bristol Rovers Opstelling Cambridge United Opstelling Bristol Rovers Live Cambridge United - Bristol Rovers Live Cambridge United - Bristol Rovers kijken Cambridge United - Bristol Rovers kijken Live Cambridge United - Bristol Rovers stream Cambridge United - Bristol Rovers Fox Sports Nabeschouwing Cambridge United - Bristol Rovers Uitslag Cambridge United - Bristol Rovers Statistieken Cambridge United - Bristol Rovers League One 2023/2024 Cambridge United - Bristol Rovers wedden Cambridge United - Bristol Rovers gokken Cambridge United - Bristol Rovers Unibet