Nabeschouwing Cambridge United - Cheltenham Town (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cambridge United het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Cheltenham Town (0-1)

Het League One duel tussen Cambridge United en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Atkinson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Matty Taylor, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Cambridge United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cheltenham Town uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Cambridge United - Cheltenham Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Ryan Bennett Cambridge United
37' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Darrell Clarke Cheltenham Town
54' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Matty Taylor Cheltenham Town
65' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Matty Taylor met assist van Will Ferry Cheltenham Town 0-1
70' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Tom Pett Cheltenham Town
70' Wissel Cambridge United Wissel Macauley Bonne voor Liam Bennett Cambridge United
70' Wissel Cambridge United Wissel Zeno Ibsen Rossi voor Ryan Bennett Cambridge United
70' Wissel Cambridge United Wissel George Thomas voor Paul Digby Cambridge United
71' Wissel Cambridge United Wissel James Brophy voor Jack Lankester Cambridge United
73' Wissel Cheltenham Town Wissel Elliot Bonds voor Andy Smith Cheltenham Town
78' Wissel Cheltenham Town Wissel Joe Nuttall voor Matty Taylor Cheltenham Town
80' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Joe Nuttall Cheltenham Town
88' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Jordan Cousins Cambridge United
90' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor George Thomas Cambridge United
94' Wissel Cheltenham Town Wissel Josh Harrop voor Liam Sercombe Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Cheltenham Town
Opstellingen Cambridge United - Cheltenham Town
De opstellingen van Cambridge United en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.