Nabeschouwing Cambridge United - Fleetwood Town (2-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:15 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cambridge United het zaterdag 13 januari 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Fleetwood Town (2-1)

Het League One duel tussen Cambridge United en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Scott Tallis geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Dale Taylor, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Promise Omochere, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette Sullay Kaikai zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cambridge United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Tallis, waardoor Cambridge United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cambridge United - Fleetwood Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Callum Dolan Fleetwood Town
57' Wissel Cambridge United Wissel Dale Taylor voor James Brophy Cambridge United
71' Wissel Cambridge United Wissel Brandon Njoku voor Elias Kachunga Cambridge United
71' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Dale Taylor Cambridge United 1-0
72' Wissel Fleetwood Town Wissel Danny Mayor voor Phoenix Patterson Fleetwood Town
75' Wissel Fleetwood Town Wissel Promise Omochere voor Callum Dolan Fleetwood Town
77' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Promise Omochere met assist van Jayden Stockley Fleetwood Town 1-1
83' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Ben Heneghan Fleetwood Town
91' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Sullay Kaikai met assist van Dale Taylor Cambridge United 2-1
95' Wissel Cambridge United Wissel Adam May voor Brandon Njoku Cambridge United
95' Wissel Cambridge United Wissel Zeno Ibsen Rossi voor Jack Lankester Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Fleetwood Town
Opstellingen Cambridge United - Fleetwood Town
De opstellingen van Cambridge United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.