Nabeschouwing Cambridge United - Leyton Orient (0-2) || League One 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cambridge United het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Leyton Orient (0-2)

Het League One duel tussen Cambridge United en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 0-2 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Jordan Brown, waarmee Leyton Orient met 0-1 de leiding nam. Leyton Orient vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Agyei op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Leyton Orient.

LIVE Cambridge United - Leyton Orient 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Jack Lankester Cambridge United
25' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Omar Beckles Leyton Orient
39' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Theodore Archibald Leyton Orient
44' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Thomas James Leyton Orient
47' Wissel Cambridge United Wissel Sullay Kaikai voor George Thomas Cambridge United
54' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Jordan Brown Leyton Orient 0-1
57' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Daniel Agyei Leyton Orient 0-2
63' Wissel Leyton Orient Wissel Joe Pigott voor Daniel Agyei Leyton Orient
66' Wissel Cambridge United Wissel Ryan Bennett voor Jubril Okedina Cambridge United
66' Wissel Cambridge United Wissel Adam May voor James Brophy Cambridge United
68' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Ethan Galbraith Leyton Orient
75' Wissel Leyton Orient Wissel Darren Pratley voor Max Sanders Leyton Orient
82' Wissel Cambridge United Wissel Brandon Njoku voor Saikou Janneh Cambridge United
83' Wissel Leyton Orient Wissel Brandon Cooper voor Ethan Galbraith Leyton Orient
84' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Shaqai Forde Leyton Orient
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Leyton Orient
Opstellingen Cambridge United - Leyton Orient
De opstellingen van Cambridge United en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.