Nabeschouwing Cambridge United - Lincoln City (0-3) || League One 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cambridge United het dinsdag 28 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Lincoln City (0-3)

Het League One duel tussen Cambridge United en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. Daniel Mandroiu maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lincoln City vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lincoln City vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dylan Duffy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Jack Vale van Lincoln City die de 0-3 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Rock, waardoor Lincoln City dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cambridge United - Lincoln City 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Gassan Ahadme Cambridge United
15' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Jordan Cousins Cambridge United
16' Penalty Lincoln City Penalty Daniel Mandroiu Lincoln City 0-1
32' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Dylan Duffy Lincoln City 0-2
46' Wissel Lincoln City Wissel Hakeeb Adelakun voor Alistair Smith Lincoln City
64' Wissel Lincoln City Wissel Jaden Brown voor Dylan Duffy Lincoln City
65' Wissel Cambridge United Wissel James Brophy voor Elias Kachunga Cambridge United
66' Wissel Cambridge United Wissel Glenn McConnell voor Sullay Kaikai Cambridge United
75' Wissel Cambridge United Wissel Jack Lankester voor Danny Andrew Cambridge United
75' Wissel Cambridge United Wissel Adam May voor George Thomas Cambridge United
76' Wissel Lincoln City Wissel Paudie OConnor  voor Daniel Mandroiu Lincoln City
76' Wissel Lincoln City Wissel Jack Vale voor Jovon Makama Lincoln City
77' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Jack Vale Lincoln City
85' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Jack Vale Lincoln City 0-3
86' Wissel Cambridge United Wissel John-Kymani Gordon voor Fejiri Okenabirhie Cambridge United
88' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Alex Mitchell Lincoln City
93' Wissel Lincoln City Wissel Olamide Shodipo voor Timothy Eyoma Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Lincoln City
Opstellingen Cambridge United - Lincoln City
De opstellingen van Cambridge United en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.