Nabeschouwing Cambridge United - Stevenage (1-2) || League One 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 20:45 uurIn de League One 2023/2024 neemt Cambridge United het dinsdag 15 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stevenage. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Stevenage live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Stevenage (1-2)

Het League One duel tussen Cambridge United en Stevenage is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 1-2 overwinning voor Stevenage. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Cambridge United - Stevenage
Goals
1
2
LIVE Cambridge United - Stevenage 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Stevenage teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Stevenage
Opstellingen Cambridge United - Stevenage

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cambridge United - Stevenage

Cambridge United en Stevenage treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Will Finnie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cambridge United en Stevenage elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Cambridge United 0
Winst Stevenage 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cambridge United op een 2e positie staat, terwijl we Stevenage terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Cambridge United - Stevenage Opstelling Cambridge United Opstelling Stevenage Live Cambridge United - Stevenage Live Cambridge United - Stevenage kijken Cambridge United - Stevenage kijken Live Cambridge United - Stevenage stream Cambridge United - Stevenage Fox Sports Nabeschouwing Cambridge United - Stevenage Uitslag Cambridge United - Stevenage Statistieken Cambridge United - Stevenage League One 2023/2024 Cambridge United - Stevenage wedden Cambridge United - Stevenage gokken Cambridge United - Stevenage Unibet