Nabeschouwing Cambridge United - Wigan Athletic (3-1) || League One 2023/2024

Maandag 1 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cambridge United het maandag 1 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Wigan Athletic (3-1)

Het League One duel tussen Cambridge United en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Simon Mather geëindigd in een 3-1 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Gassan Ahadme, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic kreeg via Josh Magennis in de 35e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Simon Mather de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Cambridge United via een goal van Gassan Ahadme in de 57e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 65e minuut was het Wigan Athletic dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Martial Godo. Na 83 minuten werd de voorsprong voor Cambridge United vergroot nadat Danny Andrew de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Cambridge United.

LIVE Cambridge United - Wigan Athletic 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Gassan Ahadme met assist van James Brophy Cambridge United 1-0
31' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Liam Shaw Wigan Athletic
33' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Ryan Bennett Cambridge United
35' Penalty gemist Wigan Athletic Penalty gemist Josh Magennis Josh Magennis Wigan Athletic
46' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Scott Smith Wigan Athletic
46' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Kelman voor Steven Sessegnon Wigan Athletic
46' Wissel Wigan Athletic Wissel Stephen Humphrys voor Scott Smith Wigan Athletic
54' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor Liam Shaw Wigan Athletic
54' Wissel Wigan Athletic Wissel Matt Smith voor B. Adeeko Wigan Athletic
57' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Gassan Ahadme met assist van Sullay Kaikai Cambridge United 2-0
59' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Will Mannion Cambridge United
65' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Martial Godo met assist van Matt Smith Wigan Athletic 2-1
66' Wissel Cambridge United Wissel Elias Kachunga voor James Brophy Cambridge United
80' Wissel Cambridge United Wissel Jack Lankester voor Sullay Kaikai Cambridge United
83' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Danny Andrew Cambridge United 3-1
83' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Goode voor Jason Kerr Wigan Athletic
87' Wissel Cambridge United Wissel Fejiri Okenabirhie voor Gassan Ahadme Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Wigan Athletic
Opstellingen Cambridge United - Wigan Athletic
De opstellingen van Cambridge United en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.