Nabeschouwing Carlisle United - Barnsley (2-3) || League One 2023/2024

Dinsdag 12 maart 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het dinsdag 12 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Barnsley (2-3)

Het League One duel tussen Carlisle United en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Edward Duckworth geëindigd in een 2-3 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Luke Armstrong, waarmee Carlisle United met 1-0 de leiding nam. Barnsley kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jordan Williams, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette John McAtee zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Barnsley vergroot nadat Jon Russell de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Carlisle United dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Daniel Butterworth de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edward Duckworth bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Barnsley.

LIVE Carlisle United - Barnsley 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Luke Armstrong met assist van Jack Robinson Carlisle United 1-0
33' Doelpunt Barnsley Doelpunt Jordan Williams met assist van Luca Connell Barnsley 1-1
49' Doelpunt Barnsley Doelpunt John McAtee met assist van Sam Cosgrove Barnsley 1-2
60' Wissel Barnsley Wissel Devante Cole voor Adam Phillips Barnsley
66' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Corey OKeeffe Barnsley
73' Wissel Barnsley Wissel Aiden Marsh voor Sam Cosgrove Barnsley
74' Wissel Barnsley Wissel Conor Grant voor John McAtee Barnsley
74' Wissel Carlisle United Wissel Alfie McCalmont voor Taylor Charters Carlisle United
76' Doelpunt Barnsley Doelpunt Jon Russell met assist van Corey OKeeffe Barnsley 1-3
81' Wissel Carlisle United Wissel Daniel Butterworth voor Dylan McGeouch Carlisle United
81' Wissel Carlisle United Wissel Jordan Gibson voor Jack Diamond Carlisle United
86' Wissel Carlisle United Wissel Ben Barclay voor Samuel Lavelle Carlisle United
87' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Daniel Butterworth met assist van Luke Armstrong Carlisle United 2-3
90' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Ben Killip Barnsley
94' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Conor Grant Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Barnsley
Opstellingen Carlisle United - Barnsley
De opstellingen van Carlisle United en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.