Nabeschouwing Carlisle United - Bolton Wanderers (1-4) || League One 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het zaterdag 27 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Bolton Wanderers (1-4)

Het League One duel tussen Carlisle United en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-4 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Zachary Ashworth, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Edmond-Paris Maghoma op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Carlisle United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Jordan Gibson.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Bolton Wanderers vergroot nadat Kyle Dempsey de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 97e minuut wist Nathanael Ogbeta namens Bolton Wanderers de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Oldham bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Carlisle United - Bolton Wanderers 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Zachary Ashworth met assist van Josh Sheehan Bolton Wanderers 0-1
36' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Edmond-Paris Maghoma met assist van Zachary Ashworth Bolton Wanderers 0-2
46' Wissel Carlisle United Wissel Jack Diamond voor Daniel Butterworth Carlisle United
46' Wissel Carlisle United Wissel Jordan Gibson voor Alfie McCalmont Carlisle United
51' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Jon Mellish Carlisle United
62' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Eoin Toal Bolton Wanderers
71' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Jordan Gibson Carlisle United 1-2
72' Wissel Carlisle United Wissel Josh Vela  voor Owen Moxon Carlisle United
74' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
74' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Dion Charles Bolton Wanderers
81' Wissel Carlisle United Wissel Joe Garner voor Harrison Neal Carlisle United
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
85' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Josh Dacres-Cogley Bolton Wanderers
91' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Kyle Dempsey met assist van Aaron Morley Bolton Wanderers 1-3
93' Wissel Bolton Wanderers Wissel Carlos Mendes voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
94' Wissel Bolton Wanderers Wissel Nathanael Ogbeta voor Zachary Ashworth Bolton Wanderers
97' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Nathanael Ogbeta met assist van Josh Dacres-Cogley Bolton Wanderers 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Bolton Wanderers
Opstellingen Carlisle United - Bolton Wanderers
De opstellingen van Carlisle United en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.